*Strana Vaših utisaka

Poštovani posetioče bloga, 

knjigaUtisakaStrana utisaka je isključivo namenjena Vašim komentarima na sadržaj ovog bloga. Ukoliko želite i voljni ste da doprinesete njegovom poboljšanju, zamolila  bih Vas da u komentarima iznesete svoje stavove, predloge, sugestije, ma kakvi god da su.

Vaša Riznica

question-mark118

4 komentara

4 thoughts on “*Strana Vaših utisaka

  1. Visokopoštovana Učiteljice Suzana,
    Slučajno (ako to uopšte postoji), sam naleteo na vaš sajt , pregledao ga , onako na prvo oko, pa na drugo i evo već 2 sata nikako da se vratim svom poslu. Samo još ovo, pa još ovo da pročitam e sada i zasada je dosta! Pišem utisak i nazad na svoj posao. Dakle ocena je čista desetka.Lepo ste me podsetili na moju dragu učiteljicu, dečačke želje da kad porastem radim sa decom. Ulepšali ste mi ovaj četvrtak 13-ti. Lepo je znati da u ovom sivilu postoji neko tako dobro organizovan, aktuelan, vredan, kreativan …Lako ste me naveli da analiziram svoj stil roditeljstva ( imam 2 ćerke), svoj pristup poslu koji obavljam, a to može neko ko zna, oseća značaj učenja i znanja. Hvala Vam za sada ovoliko i nastavljam da sa zanimanjem pratim vaš rad.
    p.s. Ubacio sam u favorite vaš sajt i prosledio link svim svojim dragim
    Od srca želim uspeh i osmeh Vama , vašim đacima i ljudima koji vas inspirišu da radite tako i na dalje
    Goran Kuzmanović, Novi Sad

    Sviđa mi se

  2. Poštovani Gorane,
    Hvala na lepim rečima! Izuzetno prija osećaj da neko „gubi“ vreme čitajući članke na mom blogu. Tada sam sigurna da sam na pravom putu! Spadam u grupu osoba koje ne pate od kompleksa niti sujete, pa bih objavila Vaš komentar čak i da je sadržina suprotna ovoj. Kritika i sugestija itekako mogu biti od koristi ne samo meni već i drugim osobama koje posećuju ili prate blog. Upravo iz tih razloga postoji ova strana – Strana Vaših utisaka.
    Veliki pozdrav od Suzane iz Niša!

    Sviđa mi se

  3. Drage koleginice i kolege
    Često „gubim“vrijeme čitajući članke na vašem blogu koje primjenjujem u praksi sa mojim učenicima. Sve je kreativno, inspirativno i edukativno.
    Pripadam starijoj generaciji učitelja, ali sam se uvijek interesovala da unesem novine u nastavni proces, a vi ste prava riznica ideja. Hvala vam na poučnim pričama, divnim igricama, preporukama i savjetima!

    Sviđa mi se

Postavi komentar